Η Χειροτέχνικα θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούβες Ηρακλείου.

Έχεις κατάστημα με υλικά & εργαλεία χειροτεχνίας; Έχεις χώρο σεμιναρίων χειροτεχνίας; Θέλεις να φέρεις κοντά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου με τους χειροτέχνες και να τους προμηθεύσεις με αυτά; Δήλωσε  τώρα συμμετοχή ως εκθέτης και ετοίμασε το περίπτερο σου για τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY!

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ ή στο info@xeirotexnika.gr.

Η Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη γιορτή ειδών χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα. Έχει διάρκεια 3 ημέρες και διεξάγεται σε μεγάλους εκθεσιακούς χώρους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Η Χειροτέχνικα είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορούν να την επισκεφτούν ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου της χειροτεχνίας. Οι επισκέπτες της είναι γυναίκες, άντρες και παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιτόπου υλικά, εργαλεία και βιβλία, να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις, να ενημερωθούν για ό,τι νεότερο υπάρχει στο αντικείμενο απασχόλησης τους και να συναντήσουν ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη και μεράκι για το χειροποίητο.

Οι Συμμετέχοντες είναι:

  • Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων (έμποροι, αντιπρόσωποι, καταστήματα κλπ)
  • Καλλιτεχνικά εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας)
  • Επαγγελματικές σχολές (σχεδίου, ραπτικής, κεραμικής κλπ)
  • Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.