Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή Ελλήνων αντιπροσώπων στη Γερμανία με θέμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον τουρισμό».

Το Επιμελητήριο οργάνωσε σχετικά με το ίδιο θέμα μια ενημερωτική εκδήλωση στη Στουτγάρδη το Δεκέμβριο του 2015, καθώς και μια πολυήμερη επιχειρηματική αποστολή γερμανικών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονική τον Οκτώβριο του 2016 συμπεριλαμβανομένης μιας ημερίδας και πολυάριθμων B2B συναντήσεων μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιριών. Το φετινό ταξίδι στη Γερμανία έχει σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες αντιπροσώπους και πολλαπλασιαστές του κλάδου να ενημερωθούν σχετικά με πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζονται σε τοπικό επίπεδο και να προωθηθεί η ανταλλαγή απόψεων.

Η συμμετοχή και οι μετακινήσεις εντός Γερμανίας είναι δωρεάν. Οι εταιρείες που συμμετέχουν αναλαμβάνουν μόνο τα έξοδα των αεροπορικών μετακινήσεων, καθώς και τα έξοδα διαμονής και διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ