Το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο «συνωμοτούν» για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σώματος και της ψυχής μας προσφέροντας τροφή, υγεία, νεότητα και λάμψη στο δέρμα.

Η εταιρεία EUTHALIA, Natural Cosmetic Values, χρησιμοποιώντας τα «κρυμμένα» συστατικά των θησαυρών της φύσης δημιούργησε 17 υπέροχα προϊόντα, που ενισχύουν την αντιγήρανση, θωρακίζουν τη νεότητα και επαναφέρουν τη φρεσκάδα μέσα από αγνές, φυσικές μεθόδους και με 100% natural συστατικά που έχουν επιλεχθεί με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε συνάρτηση πάντα με τις φυσικές τους ιδιότητες.

Τη  σειρά των  ελληνικών φυσικών καλλυντικών Euthalia «υπογράφει» η Ευθαλία Σταματάκη. Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της εταιρείας αποτέλεσε η ευρηματική  γιαγιά της και οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κηραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία. Η δυναμική γιαγιά  Ευθαλία  με τα βότανα της  έκανε για την εποχή «μικρά θαύματα» στην κουζίνα του σπιτιού της στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου αποδεικνύοντας την αξία της φύσης. Σήμερα η EUTHALIA, Natural Cosmetic Values παντρεύει τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας δίνοντας  στη σύγχρονη γυναίκα την επιλογή να θωρακίσει τη νεότητά της με αγνά, φυσικά καλλυντικά  αλλά και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου με βιοενεργές συνταγές καλλυντικών που στηρίζονται στις παραδοσιακές αξίες.

Η  EUTHALIA Natural Cosmetic Values  θα συνεχίσει το ταξίδι της ανακάλυψης φυσικών θαυματουργών θησαυρών  που θα βελτιώνουν καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας χωρίς να μας επιβαρύνουν με χημικά και συνθετικά στοιχεία καθώς και Parabens, SLS, PEG, Ethanolamines, Phenoxyethanol, Mineral oils, Perfum, Colors, Silicones και PPG.