Στο The Seminar Project σας καλούν να δείτε τη μαγειρική με άλλη ματιά! Απαλλαγμένη από κάθε διάσταση αγγαρείας, αυστηρής διαδικασίας, ρουτίνας και δυσκολίας. Σκοπός είναι να σας συστήσουν τη μαγειρική σαν αυτό που μπορεί πραγματικά να είναι για τον καθένα: μια δημιουργική, ευχάριστη δραστηριότητα, που ανοίγει τις πόρτες της γευστικής απόλαυσης και προσφέρει δρόμους επικοινωνίας και μοιράσματος.

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το The Seminar Project είναι ότι για να συμμετάσχετε σε κάποιο μάθημα, δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο στη μαγειρική ούτε να επιδείξετε κάποια ιδιαίτερη ικανότητα σε αυτήν.

Κάθε μάθημα στο The Seminar Project, επιδιώκει έναν ιδανικό συνδυασμό πρακτικής μάθησης και διασκέδασης! Γι’ αυτό και είναι δομημένο ως εξής: υποδοχή με ένα ποτό και ένα κέρασμα. Χρόνος για να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αφού γίνει μια μικρή εισαγωγή για το τι πρόκειται να φτιάξετε, χωρίζεστε σε μικρότερες ομάδες, και μαγειρεύετε όλοι μαζί ένα νόστιμο γεύμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια, βοηθάτε ο ένας τον άλλον, συζητάτε, ακούτε μουσική… Στόχος του μαθήματος δεν είναι να γίνετε σεφ ούτε τέλειοι μάγειρες, αλλά να φύγετε έχοντας αποκομίσει μερικές γνώσεις που θα σας δώσουν άλλον αέρα όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας!

Παράλληλα, όμως, αφήνοντας πίσω σας το The Seminar Project  θα έχετε βιώσει μια ομαδική, δημιουργική και ευχάριστη εμπειρία και θα έχετε γευτεί υπέροχα πιάτα.

Περισσότερες πληροφορίες για το The Seminar Project θα βρείτε εδώ!

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Γιάννη Λουκάκου, Leader του LoveGreece.com.