Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017, στις 18:30, το Heineken Growth Makers είναι ξανά στο  Orange Grove για ένα γεγονός που γιορτάζει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα!

Εκπρόσωποι των VCs συζητάνε για ευκαιρίες χρηματοδότησης ελληνικών startups και για τα αυτοκαλούμενα «παράθυρα» της πλατφόρμας , όπως η καινοτομία, τα ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων πρώιμου σταδίου και τα «παράθυρα» ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων για ανάπτυξη.

Συμμετέχουν:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, Συνεταίρος και Συνιδρυτής του Venture Friends, καταργεί τους κοινούς μύθους και τις παρανοήσεις σχετικά με τους angel investors.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, Συνεργαζόμενος εταίρος του Elikonos GP, μοιράζεται τη γνώση του σχετικά με το πως, νέες χρηματοδοτικές ευκαιρίες μεταμορφώνουν το πρόσωπο της startup επιχειρηματικότητας.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Γενικός Συνέταιρος της  UniFund, μιλάει για το πως οι υψηλής τεχνολογίας  μπορούν να αλλάξουν την ελληνική νεοφυή επιχειρηματικότητας.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ, Συντονιστής του προγράμματος NBG Business Seeds, συζητάει πως τα εργαλεία χρηματοδότησης και η εμπειρία που παρέχεται από καθιερωμένους θεσμικούς εταίρους είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του ελληνικού startup οικοσυστήματος.

Ο Συνιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΝΓΚΟΣ, θα διευθύνει τη συζήτηση.

Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις ποιες είναι οι 5 νικήτριες ομάδες του διαγωνισμού στην τελετή βράβευσης που ακολουθεί μετά τη συζήτηση!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ!