2ο HIGGS Donors Speed-dating Event: Χρηματοδότες & ΜΚΟ σε Speed-dating γνωριμίας & συνεργασίας!

Η εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός επιστρέφει!

Το HIGGS o 1ος Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα διοργανώνει για 2η φορά το HIGGS Donors Speed-dating event και δίνει την ευκαιρία σε 84 ΜΚΟ από όλη τη χώρα να συναντηθούν με 32 εκπροσώπους από 27 συνολικά Χρηματοδότες, σε μια πρωτότυπη δράση γνωριμίας και δυνητικής συνεργασίας, με τη μέθοδο του speed-dating.

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στο υπέροχο νεοκλασικό του HIGGS στο Μεταξουργείο (Βίκτωρος Ουγκώ 15, κοντά στο Μετρό) από τις 10:00 έως και τις 14:00, τα μεγάλα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας μας και οι μεγαλύτερες Εταιρείες με έντονη δραστηριοποίηση στο χώρο των ΜΚΟ θα διαθέσουν το χρόνο τους στον κόσμο των κοινωφελών οργανισμών.

Από το χώρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων, θα έχουμε μαζί μας το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το The Hellenic Initiative, το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Vodafone, το Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, το Ίδρυμα Κώστα Μ. Λαιμού, το Ascend Collaborative, το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη.

Από το χώρο των Εταιρειών, θα παραβρεθούν Εκπρόσωποι από την ABBVIE Pharmaceuticals, τη CITI, την Genesis Pharma, τη Microsoft Hellas, τη METRO, την Nestle, τον ΟΤΕ, την Protect & Gamble, τη WIND, τον ΑΒ Βασιλόπουλο, την Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, τα Ελληνικά Πετρέλαια, τον ΗΡΩΝ και τον Σκλαβενίτη.