Το λανσάρισμα του νέου του website πραγματοποίησε το συνέδριο ΕΣΩ σε συνεργασία με το δυναμικά ανερχόμενο branding agency, obqo. Το σημαντικότερο ελληνικό συνέδριο για το interior design και την αρχιτεκτονική, διαθέτει πλέον έναν άρτιο σχεδιαστικά και λειτουργικά χώρο, μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για σχετικά με το συνέδριο θέματα, καθώς επίσης και να αγοράζουν το εισιτήριό τους για τα επερχόμενα events.

Έργα από καταξιωμένους αρχιτέκτονες, αφαιρετικά σχήματα και γραμμές που παραπέμπουν σε αρχιτεκτονικό σχέδιο, έδωσαν την έμπνευση για την σχεδιαστική αποτύπωση της online εικόνας της ΕΣΩ, από τους έμπειρους designers της obqo.

Οι χρωματισμοί που επιλέχθηκαν για να υποστηρίξουν το εικαστικό αποτέλεσμα είναι το άσπρο, το μαύρο καθώς και το έντονο καθαρό μπλε, το οποίο χαρακτηρίζει την ηρεμία, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη, λέξεις άκρως συνυφασμένες με το interior design και την αρχιτεκτονική. Τo puzzle της νέας online εικόνας του ΕΣΩ, συμπληρώνει η άριστη διαχείριση και οργάνωση της πληροφορίας, η οποία υποστηρίζεται από λειτουργικά για τον χρήστη interactions στο design.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το ΕΣΩ εδώ.