Η Nestlé και η Ashoka προσκαλούν υποψηφιότητες για το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους 2018, η αξία του οποίου αγγίζει τα 500.000 ελβετικά φράγκα.

Το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους απευθύνεται σε κοινωνικές επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό βραβείο 400.000 ελβετικών φράγκων για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, καθώς και την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο World Water Forum στη Βραζιλία το 2018 και να κερδίσουν την αναγνωρισμένη υποτροφία της Ashoka.

Φέτος η Nestlé συνεργάζεται με την Ashoka, το κορυφαίο δίκτυο κοινωνικών επιχειρηματικών παγκοσμίως, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τις καινοτομίες που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της λύσης σε αυτά τα προβλήματα.

«Η ένωση αυτή θα φιλοξενήσει την ισχυρή συνεργασία και δημιουργία ανάμεσα σε κοινωνικές επιχειρήσεις και θα εμβαθύνει την κοινωνική επίδραση στις κοινότητες και τους ανθρώπους τους», δήλωσε ο Olivier Fruchaud, ο Διευθυντής της Ashoka Ελβετίας.

Οι καινοτόμες εταιρείες και οι κοινωνικές επιχειρήσεις προσκαλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους έως τις 31 Οκτωβρίου 2017 μέσω της ιστοσελίδας www.changemakers.com/creatingsharedvalue ή να προτείνουν πρωτοπόρους στην καινοτομία στέλνοντας email στο csvprize@ashoka.org. Οι 5 καλύτερες πρωτοβουλίες θα προσκληθούν στο CSV Forum 2018 στη Βραζιλία, όπου θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.