Η εταιρεία Γαϊδαράκος, εμπνεύστηκε από τις ελληνικές γεύσεις και δημιούργησε μία σειρά από μείγματα ξηρών καρπών, αποκλειστικά για τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, όπου τα κέρδη από την πώληση των προϊόντων μετατρέπονται σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους που τα χρειάζονται.

Έτσι, η οικογένεια αποκλειστικών προϊόντων Wise Greece Exclusive μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, παρουσιάζοντας τη σειρά NUTS MIX σε 4 απίθανες γεύσεις.

Το μείγμα ξηρών καρπών με καπνιστή πάπρικα, είναι ιδανικό για εκείνους που αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις, το μείγμα με ρίγανη-θυμάρι και ανθό αλατιού αναδύει Μεσογειακά αρώματα, το μείγμα με δύο είδη σταφίδας αποτελεί μία «βόμβα» ενέργειας, ενώ το μείγμα με αποξηραμένα σύκα και κράνμπερι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.

Τα αλμυρά μείγματα ψημένων ξηρών καρπών, περιέχουν εκτός των άλλων και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες, ενώ τα γλυκά μείγματα είναι πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχουν ζάχαρη!

Τώρα, μπορούμε να βοηθήσουμε  έναν άνθρωπο να έχει ένα αξιοπρεπές γεύμα, απλώς απολαμβάνοντας ένα υγιεινό σνακ, δημιουργημένο από την εταιρεία Γαϊδαράκος για τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δείτε τη συνέντευξη της ιδρύτριας της Wise Greece, Μελίνας Ταπραντζή.

Διαβάστε περισσότερα νέα για τις δράσεις της Wise Greece.