Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι ο Δήμος των Βρυξελλών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο, και την Ελληνική Κοινότητα Βελγίου, διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles, υπαίθρια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα, με την ονομασία «Cosy Greek Day» η οποία θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 20.00.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την προβολή της ελληνικής κουλτούρας, διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού. Περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει ο Δήμος των Βρυξελλών στους ενδιαφερόμενους, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική κοινότητα και τουριστική προβολή της χώρας που επιμελείται το Γραφείο EOT Κάτω Χωρών. Η εταιρεία AEGEAN προσφέρει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα, τα οποία θα κληρωθούν, καθώς και άλλα δώρα που θα προσφερθούν μετά από κλήρωση στους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση οι επιχειρήσεις που θέλουν είτε απλώς να προβάλλουν είτε και να πωλήσουν τα προϊόντα τους μπορούν να ενοικιάσουν περίπτερα (Stands), διαστάσεων 3X2 μέτρα, τα οποία θα διατεθούν και θα τοποθετηθούν από τον Δήμο των Βρυξελλών κατά μήκος της οδού. Το κόστος ενοικίασης του περίπτερου ανέρχεται σε €200.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ