Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την πρώτη διοργάνωση των βραβείων DesignEuropa. Τα βραβεία DesignEuropa  επιβραβεύουν την αριστεία στο design και τη διαχείρισή του από τους κατόχους, είτε πρόκειται για φυσικά πρόσωπα είτε για  ΜμΕ ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε 1η Φεβρουαρίου 2016 και λήγει στις 15 Ιουλίου 2016.  Τα έντυπα υποβολής υποψηφιότητας καθώς και οι σχετικοί κανόνες και όροι διατίθενται στην ενότητα Βραβεία DesignEuropa εδώ. Τα ονόματα των επικρατέστερων υποψηφίων θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2016 και η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 30 Νοεμβρίου 2016.

Τα βραβεία DesignEuropa διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: βιομηχανία (εταιρείες με περισσότερους από 50 υπαλλήλους και κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ), μικρές και νεοσύστατες εταιρείες (εταιρείες με λιγότερους από 50 υπαλλήλους και /ή κύκλο εργασιών κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ή εταιρείες συσταθείσες μετά την 1η Ιανουαρίου 2013) και ειδικό βραβείο για το σύνολο των επιτευγμάτων.

 

 

obiLogoGR