Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από τις 15 έως 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με στόχο να προβάλλει τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της Ελλάδας. Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» συμμετέχουν περιφέρειες, δήμοι & επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»

Γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού, μεταφερθείτε στα ήθη & στα έθιμα του χωριού σας, του νησιού σας, του τόπου των διακοπών σας μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων, των προβολών ταινιών & τις εκθέσεις φωτογραφίας. Ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, γνωρίστε επιτυχημένες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις συνεργασίες σας με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις. Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία & μηχανική τροφίμων από success stories, συνέδρια & ημερίδες που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού & του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού .

Περισσότερα epixeiro.gr.