Η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά» και αυτό τον μήνα και αφιερώνει όλες τις πτήσεις του δικτύου της στα νησιά Σάμος, Ικαρία και Λήμνος.

Προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τους προορισμούς του Βορειοανατολικού Αιγαίου, η AEGEAN και η Olympic Air δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να ανακαλύψουν τρεις από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας.

Οι επιβάτες όλων των πτήσεων μπορούν πλέον να γνωρίσουν την ιστορία και τα μεθυστικά αρώματα οίνου της Σάμου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τις γεύσεις της Ικαρίας, καθώς και το Νησί του Ηφαίστου, τη Λήμνο.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η εταιρεία συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και άλλους φορείς του κάθε νησιού και ανέλαβε να αναδείξει με δημιουργικό τρόπο και μέσα από μία σειρά ενεργειών σε όλα τα κανάλια της, τις ομορφιές, τους ανθρώπους και τη γαστρονομία των τριών τόπων.

Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 27 Ιουλίου, θα πάρουν μια αυθεντική γεύση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης και των τριών νησιών, μέσα από τα προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών, όπως οι εταιρίες Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, Biosamos (Σάμος), Τσαντίρης (Ικαρία), Χρυσάφης (Λήμνος), Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου, που επιλέχθηκαν από την AEGEAN, για να ‘ταξιδέψουν’ σε όλο το δίκτυο τον Ιούλιο.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν γλυκά κουταλιού λεμόνι, σύκο, μαρμελάδα φράουλα και cranberry-πορτοκάλι καθώς και το γλυκό κουταλιού της Ρηνιώς από τη Σάμο, αλλά και μοναδικά σνακ με τυριά καλαθάκι και μελίχλωρο Λήμνου.

Το γευστικό ταξίδι στα Lounges συμπληρώνεται με την επιλογή κρασιού Σάμος Άνθεμις. Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης θα απολαύσουν τυροκούλουρα με καλαθάκι και μελίχλωρο από τη Λήμνο αλλά και τα παραδοσιακά φοινίκια από την Ικαρία.

Παράλληλα οι επιβάτες των πτήσεων εξωτερικού, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα κρασιά «Λημνιό» ερυθρό ξηρό και «Άρωμα Λήμνου» Μοσχάτο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Λήμνου.

Περισσότερα εδώ.