Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την εξαγορά του 100% του κεφαλαίου φαρμακευτικής εταιρείας που εδρεύει στο εξωτερικό από την ελληνική Pharmathen- και το πιθανότερο είναι να έχουμε σχετικά νέα μέσα στον επόμενο μήνα!

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η προς εξαγορά εταιρεία δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκό κράτος, ενώ διακινεί το σύνολο των κατηγοριών που υπάρχουν στα φαρμακευτικά σκευάσματα, αν και το δυνατό της σημείο, όπως λέγεται, είναι τα συνταγογραφούμενα σκευάσματα λόγω των προηγμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιεί στην παρασκευή τους.

Χωρίς να προσδιορίζεται ακριβώς το ποσοστό που θα συνεισφέρει η εξαγοραζόμενη εταιρεία στον τζίρο της Pharmathen, ακούγεται ότι αυτό θα είναι «σημαντικότατο».

Ωστόσο, η πληροφόρησή μας είναι ότι η συγκεκριμένη εξαγορά δεν είναι και η μοναδική που απασχολεί τη διοίκηση της Pharmathen για το αμέσως προσεχές διάστημα. Πηγές αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες ανάλογες συζητήσεις εντός και εκτός των ελληνικών τειχών.

Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η στρατηγική της Pharmathen παραμένει επιθετική, συμβάλλοντας βεβαίως σε αυτό και η σημαντική ρευστότητα που διαχειρίζεται ο βασικός μέτοχος της εταιρείας, η BC Partners.

Για περισσότερα εδώ.