Έχοντας συμπληρώσει 4 χρόνια δημιουργικής πορείας, η Salty Bag παρουσιάζει τη νέα της συλλογή «Mantara», σε συνεργασία με ένα από τα πιο πολυβραβευμένα design γραφεία στην Ελλάδα, το Beetroot Design Group.

Η ομάδα της Salty Bag έδωσε μια γεύση από την κατασκευή των τσαντών σε εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη. Εκεί, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς κατασκευάζεται μια Salty Bag στο pop up εργαστήριο, που υπήρχε γι’ αυτό τον σκοπό. Παράλληλα, μπορούσαν να επιλέξουν στοιχεία custom μεταξοτυπίας για την τσάντα τους από την ταλαντούχα ομάδα TIND και να την βλέπουν να ράβεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο χώρος είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς η ομάδα θέλησε να επιστρέψει ένα κομμάτι από τη Ελλάδα -τα πανιά των ελληνικών θαλασσών στον Αντώνη Μπενάκη, ο οποίος εκτός από ιδρυτής του Μουσείου ήταν εμπνευστής και πρωτεργάτης του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Οι επισκέπτες λάτρεψαν την navy hold all τσάντα Χταπόδι, μία μικρή γεύση από την SS 17, από υλικό Dacron, ενώ είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν την tote bag Του Πλοίου, που δημιουργήθηκε μπροστά τους.

«Η Mantara είναι από τις συλλογές που μας εκφράζουν καθώς η Salty Bag στο μυαλό των φίλων της κουβαλά εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι», αναφέρουν οι 2 συνιδρυτές και προσθέτουν:
«Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάσαμε τα πρώτα δείγματα σε αυτόν τον συμβολικό χώρο το ιδιόμορφο pop up εργαστήριο με την παρουσία των ραπτομηχανών μας, να δείξουμε σε όλους ζωντανά τον τρόπο κατασκευής κάθε Salty Bag».

Πηγή iefimerida.gr.

salty.15.10.3

salty.15.10.2

salty.15.10.1