Πιστό στο καθιερωμένο, εδώ και τρία πλέον χρόνια, ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να ανοίξει και φέτος τα πανιά του για νέες «περιπέτειες» στα νερά του Αιγαίου. Η μεγαλύτερη και πλέον άρτια οργανωτικά ιστιοπλοϊκή διοργάνωση, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της θέση στις καρδιές των πρωταγωνιστών του αθλήματος αλλά κι όλων όσων αγαπούν την ιστιοπλοϊα, θα λάβει και φέτος χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά σε τρεις ξεχωριστούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του τα δυο προηγούμενα χρόνια, το Hellenic Match Racing Tour, είναι έτοιμο να χαρίσει και το 2016, έντονες συγκινήσεις και πλούσια δράση στους λάτρεις της ιστιοπλοϊας. Οι καλύτεροι Ελληνες αθλητές, με πολλές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, αναμένεται να δώσουν και φέτος το «παρών» στην διοργάνωση, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων Match Race με σκάφη τύπου Platu 25 / Beneteau 25.

Από κοντά και η ομάδα «Salty Bag Dark n Stormy» του Στρατή Ανδρεάδη, η οποία θα έχει και φέτος στο πλευρό της αρωγό και συμπαραστάτη την «Salty Bag», την εταιρεία που εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα την έννοια του upcycling. Πέρυσι ο πολύπειρος σκίπερ, με πληθώρα συμμετοχών σε διεθνείς αγώνες Match Race, και η ομάδα του έφτασαν πολύ κοντά στην «πηγή» αλλά δεν κατάφεραν να πιουν νερό, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τους συμβεί και φέτος, βάζοντας -ήδη απο το ξεκίνημα- πολύ ψηλά το πήχη των προσδοκιών.

Περισσότερα εδώ.