Η SiEBEN ανακοίνωσε ότι κέρδισε το Microsoft Country Partner of the Year 2016. Η εταιρεία τιμήθηκε ανάμεσα σε ένα παγκόσμιο πεδίο κορυφαίων συνεργατών της Microsoft για την επίδειξη της αριστείας της στον τομέα της καινοτομίας και την εφαρμογή λύσεων στους πελάτες οι οποίες βασίζονται στις τεχνολογίες της Microsoft.

Ο Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της SiEBEN, δήλωσε: “Είναι τιμή μας και είμαστε υπερήφανοι για την κατάκτηση του τίτλου “Microsoft Partner της χρονιάς” και για λογαριασμό των 120 εργαζόμενους SiEBEN Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Microsoft! Η SiEBEN είναι ο ηγέτης στην Ελλάδα για Go-to-αγορά λογισμικού & τεχνολογιών και επενδύει συνεχώς σε υπηρεσίες της Microsoft για να επιτευχθεί η μεταφορά σε cloud, ενώ προσπαθεί να επεκταθεί στις διεθνείς αγορές. ”

Τα βραβεία απονεμήθηκαν για διάφορες κατηγορίες, όπου οι νικητές επιλέχθηκαν από ένα σύνολο μεγαλύτερο από 2.500 συμμετέχοντες από 119 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η SiEBEN αναγνωρίστηκε για την παροχή εξαιρετικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και για την άριστη αντιπροσώπευσή της στην Ελλάδα.

Τα βραβεία Microsoft Country Partner of the Year τιμούν τους συνεργάτες σε επίπεδο χώρας, οι οποίοι έχουν επιδείξει την επιχειρηματική τους αριστεία στην παροχή Microsoft λύσεων σε πολλαπλούς πελάτες κατά την περσινή χρονιά. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την SiEBEN για την επιτυχημένη και αποτελεσματική εμπλοκή της με το τοπικό γραφείο της Microsoft, ενώ αναδεικνύει την καινοτομία και το επιχειρηματικό αντίκτυπο, το οποίο οδηγεί στην ικανοποίηση των πελατών και στην απόκτηση νέων.

“Έχουμε την τιμή να αναγνωρίσουμε τη SiEBEN ως Microsoft Country Partner of the Year στην Ελλάδα” δήλωσε η Γαβριέλλα Σούστερ, γενική διευθύντρια τoυ WorldWide Partner Group, Microsoft Corp. “Η SiEBEN είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του εξαιρετικού ταλέντου που συναντούμε στην κοινότητα των συνεργατών της Microsoft, που προσφέρουν καινοτόμες και μεταμορφωτική λύσεις. ”

Τα βραβεία Microsoft Partner of the Year αναγνωρίζουν τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν αναπτύξει και παραδώσει εξαιρετικές λύσεις βασισμένες στις τεχνολογίες Microsoft κατά την περσινή χρονιά.