Σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη και την εκπομπή του Ready business- Tα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 13:00, οι θεατές του ΣΚΑΙ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μέσα από τα video που έχει επιληφθεί η ομάδα του LoveGreece.com μερικούς από τους πιο δημιουργικούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται και έχουν ξεχωρίσει σε τομείς όπως οι τέχνες, η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της εκπομπής, θα παρουσιάζεται η ιστορία ενός μέλους του δικτύου LoveGreece.com. Στόχος είναι μέσα από τις δικές τους ιστορίες να αντιληφθούμε ότι πολλοί Έλληνες έχουν πραγματοποιήσει τα όνειρά τους, υλοποιώντας φρέσκες, καινοτόμες ιδέες, και ότι η επιτυχία είναι μία απόφαση μακριά.

Ο Project Director του LoveGreece.com Βασίλειος Μπαρτζώκας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που το όραμα του Ιδρύματος Γ &Α Μαμιδάκη, όπως εκφράζεται μέσα από το LoveGreece.com, βρίσκει έναν τόσο σημαντικό σύμμαχο. Μέσα από τέτοιες συνεργασίες θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το δημιουργικό πρόσωπο της Ελλάδας ακόμη πιο δυναμικά”.

Σχετικά με την εκπομπή Ready Business

H εκπομπή Ready Business-Tα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, έχει στόχο να αναδείξει τις καλές πρακτικές του “επιχειρείν”, να εντοπίσει παθογένειες, να ενημερωθεί και να ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο για τις εξελίξεις, τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες στα αστικά κέντρα αλλά και σε όλη την περιφέρεια.