Για ακόμα μία χρονιά τα Athens Walking Tours αναδείχθηκαν πρώτα στις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών του κορυφαίου στον κόσμο on line ταξιδιωτικού οργανισμού Viator. Τα Athens Walking Tours κέρδισαν το Viator’s 2016 Top Rated Award, με τον ίδιο τον διεθνή οργανισμό να δηλώνει τον ενθουσιασμό του γι αυτήν την κορυφαία διάκριση από ένα ελληνικό γραφείο. Τα Athens Walking Tours συγκεντρώνουν 674 κριτικές πελατών για τα τουρ τους, το 94% των οποίων είναι 5* και 4 *.

Το Viator, με έδρα το Σαν Φρανσίκσκο, προσφέρει επιλογές για 15.000 μοναδικές περιηγήσεις σε 1.000 προορισμούς σε περισσότερες από 150 χώρες και σε πολλές γλώσσες και προ δυο ετών απορροφήθηκε από το TripAdvisor. Προωθεί τις καλύτερες εκδρομές-δραστηριότητες από όλο τον κόσμο, με πραγματική γνωριμία με τους local tour operators, οι οποίοι αξιολογούνται συνεχώς από τους πελάτες με πραγματικά σχόλια, αφού συνδέονται αυτόματα με πραγματικά πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα κάνει το τουρ.

Τα Athens Walking Tours δημιουργήθηκαν το 2004 από την City Contact και αποτελούν μια καινοτομική τουριστική δραστηριότητα, καθώς προσφέρουν καθημερινά και όλο το χρόνο, ξεναγήσεις υψηλού ποιοτικού επιπέδου, με ιστορικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον στους επισκέπτες της Αθήνας.

Τα Athens Walking Tours λαμβάνουν συνεχώς υψηλές αξιολογήσεις σε όλα τα ταξιδιωτικά site και social media. Η αξιολόγηση που συγκεντρώσει τόσο στοTripAdvisor όσο και στο Viator είναι η κορυφαία ανάμεσα στους τουρ οπερέιτορ και στα επίσημα ταξιδιωτικά γραφεία με προγράμματα για την Αθήνα.

Οι ξεναγήσεις έχουν προβληθεί από το δίκτυο του CNN, τη Herald Tribune, τη Miami Herald και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Πηγή tornos.gr.

athens_walking_tours_868989525

files

files (2)