Για το σχεδιασμό μερικών εκ των πιο επιτυχημένων ελληνικών boutique hotels θα μιλήσει ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων κ. Σταύρος Παπαγιάννης στο προσεχές Boutique Hotel Masterclass, που θα πραγματοποιηθεί την 11η Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο AIROTEL Stratos Vassilikos στην Αθήνα.

Στην παρουσίασή του ο κ. Παπαγιάννης θα εστιάσει κυρίως στο πιο πρόσφατο έργο του, το ξενοδοχείο AthensWas που γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία και έχει ενταχθεί στο διεθνές δίκτυο των Design Hotels. Επίσης θα αναλύσει άλλα ξενοδοχεία και spa που σχεδιάστηκαν από το γραφείο του Stage Design Office, όπως λ.χ. το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο, το Sifnos Elies Resort και το Corona Borealis στη Νάξο.

Το γραφείο Stage Design Office ιδρύθηκε το 1997 από τον κ. Παπαγιάννη και τον κ. Γιώργο Κυριαζή σε συνέχεια του σχεδιαστικού γραφείου DeArte των Σταύρου και Παναγιώτη Παπαγιάννη. Το Stage Design Office δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς το design, αρχιτεκτονική, interior design, graphic design, fashion, public installations, εκθέσεις, τέχνη και φωτογραφία.

Το Boutique Hotel Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων. Με πολύ αναλυτικό τρόπο θα παρουσιαστούν οι ενδεδειγμένες προδιαγραφές ενός boutique hotel υψηλού επιπέδου και θα εξηγηθεί πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση θα επιτύχει βήμα-βήμα αυτόν το στόχο, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, ανταγωνιστικό και κερδοφόρο προϊόν. Επίσης θα αναλυθεί η κατάλληλη πολιτική μάρκετινγκ για τη γρήγορη εδραίωση ενός boutique hotel στην αγορά.

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Σταύρου Παπαγιάννη στο LoveGreece.com: