Για τρίτη χρονιά το Startup Safary Athens «ανοίγει» τους χώρους της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα και καλεί τα ανήσυχα πνεύματα να λάβουν μέρος στα events που διοργανώνει σχετικά με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Τα egg (enter-grow-go), k44, Orange Grove, ΘΕΑ, Founda.tion, Invent, The Cube, Yoleni’s, Innovathens, Romantso, StarTech Ventures ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό αυτή την Παρασκευή με δωρεάν είσοδο σε Hackathon, Interactive Workshops, Keynote ομιλίες, παρουσιάσεις, meetups, Networking events, πάνελ και σεμινάρια.

Καθώς οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες, μπείτε στο http://athens.startupsafary.com/, εξασφαλίστε το εισιτήριό σας και φτιάξτε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τα events που θέλετε να παρακολουθήσετε!

Την Παρασκευή, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος θα εξηγήσει πώς τα soft skills βοηθούν στην κατανόηση της επικοινωνίας και κάνουν τα πάντα δυνατά (Εgg, 16.20), ενώ λίγη ώρα αργότερα, γυναίκες επιχειρηματίες παίρνουν τη σκυτάλη και συζητούν για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου (Εgg, 17.35).

To Σάββατο, ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ, στo πλαίσιo του Startup Safary που στοχεύει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των Startup εταιριών, προσκαλεί 4 γυναίκες επιχειρηματίες σε μια συζήτηση με τίτλο «Πώς ξεκίνησα το δικό μου σαφάρι» και θέμα την προσωπική τους επιτυχημένη πορεία, τις επαγγελματικές τους ιδέες και τον τρόπο υλοποίησης τους (Οrange Grove, 12.00).

Την Κυριακή, το δίκτυο υποστήριξης γυναικών Women On Top, παρουσιάζει την ομιλία «Δικτύωση, mentoring και γυναικεία επιχειρηματικότητα: μαζί μπορούμε καλύτερα» (Innovathens, 14.00). Φυσικά, οι «8 Γυναικείες ιστορίες επιτυχίας από το Living Postcards» με 8 γυναίκες από αυτές που «δεν άφησαν το όνειρο να σκουριάσει» αλλά το διεκδίκησαν, θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ημέρα (Orange Grove, 18.00).

Μπείτε στο athens.startupsafary για το συνολικό πρόγραμμα.