Σύμπραξη με στόχο η Αθήνα να πάρει αυτό που της αξίζει τουριστικά και να γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για όλο το χρόνο, βγαίνοντας στο προσκήνιο ως σύγχρονο κέντρο πολιτισμού, ιστορίας αλλά και σύγχρονης ζωής ανακοίνωσαν προ ημερών οι Aegean Airlines, o Δήμος Αθηναίων αλλά και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Πρόκειται για τη σύμπραξη Athens Tourism Partnership (ΑΤΡ), που αποτελεί μια πρωτοβουλία για την τουριστική προβολή της Αθήνας.

Πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μία νέα, ζωντανή και δυναμική καμπάνια με τίτλο «One City. Never Ending Stories» και στόχο την ανάδειξη της αθηναϊκής εμπειρίας, ως μιας πόλης που προσφέρει αμέτρητες επιλογές.

Μίας πόλης γεμάτης ιστορίες, εικόνες και εμπειρίες οι οποίες παρουσιάζονται με σύγχρονο, ζωντανό και δυναμικό τρόπο. Το κεντρικό βίντεο της καμπάνιας αποτυπώνει μοναδικά τις πολλές, γνωστές και άγνωστες, διαφορετικές πτυχές της Αθήνας. Μέσα σε ένα μόλις λεπτό, 51 εικόνες της πόλης ξετυλίγονται, βιωματικές στιγμές μιας πόλης που έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει όλο το χρόνο.

Η ιστοσελίδα της καμπάνιας www.thisisathens.org σταδιακά θα φιλοξενήσει συνολικά 103 ιστορίες που μέσα από ένα κεντρικό, αλλά και επιμέρους θεματικά βίντεο, παρουσιάζουν τη ζωή στην Αθήνα κάθε ώρα του εικοσιτετραώρου.

Περισσότερα εδώ.