Για δεύτερη συνεχή χρονιά το epixeiro.gr αναδείχθηκε νικητής, κατακτώντας το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best vertical/ Thematic sites/ Business, των Dime Digital Media Awards 2016.

Δίπλα στη θάλασσα και με την παρουσία σύσσωμης της ελληνικής digital σκηνής απονεμήθηκαν για τρίτη χρονιά τα Dime Digital Media Awards 2016. Σκοπός και της φετινής απονομής ήταν να αναγνωριστούν και να επιβραβευτούν οι βέλτιστες πρακτικές και δουλειές των Ψηφιακών εκδόσεων.

Το epixeiro.gr ήταν εκεί και φέτος, σταθερό στην ανοδική πορεία του, για να διαγωνιστεί στην ενότητα των ειδικών βραβείων στην οποία και ανακηρύχτηκε ο μοναδικός νικητής στην κατηγορία του, ως Best Business Site, αποσπώντας το Gold βραβείο.

Η ανοδική αυτή πορεία για το epixeiro.gr χτίζεται βήμα-βήμα με υπευθυνότητα, δίνοντας έμφαση στην προσφορά γνώσης, επενδύοντας σε μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, μεταφέροντας εμπειρίες στο κοινό του, με στόχο να έχει συνεχώς την επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο.

Η χρυσή αυτή διάκριση, αποτελεί ουσιαστικό κίνητρο για την ομάδα του, ώστε να συνεχίσει δυναμικά την προσπάθειά της για ποιοτική και πλήρη ενημέρωση σε όλες τις πτυχές του επιχειρείν.

Τα Digital Media Awards διοργανώνει η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο καινοτομίας που διαθέτει ο κλάδος των Ψηφιακών Εκδόσεων και Μέσων.