Η παραγωγικότητα των Ελλήνων ξεδιπλώνεται τόσο μέσα, όσο και έξω από τα σύνορα της πατρίδας τους. Οι σύγχρονες συνθήκες έχουν αφυπνίσει το πιο αισιόδοξο και δραστήριο κομμάτι των Ελλήνων, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγήσει τους συμπατριώτες μας σε μία εξαιρετικά δημιουργική περίοδο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το LoveGreece.com καιτο  newdiaspora.com ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμπλέουν με έναν κοινό στόχο να επικοινωνήσουν τα καλώς δρώμενα των Ελλήνων,

Επιστήμονες, νέοι startupers, καλλιτέχνες, entrepreneurs και επιχειρηματίες απαρτίζουν ένα ανθηρό και καρποφόρο περιβάλλον, το οποίο οι εκπρόσωποι των δύο οργανισμών επικοινωνούν, δημιουργώντας και ανταλλάσσοντας videos, άρθρα και συνεντεύξεις στα site τους. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως αποδέκτες ένα τεράστιο κοινό, που εμπνέεται και γιατί όχι, ακολουθεί τον δρόμο της δημιουργίας που απεικονίζεται μέσα από τις προσπάθειες των συμπατριωτών τους.

Η New Diaspora είναι ένα διαδικτυακό κανάλι συμμετοχικής καταγραφής, που επικεντρώνει στις ιστορίες της νέας γενιάς Ελλήνων εξωτερικού κατά τη διάρκεια της κρίσης. Στόχος της είναι να συσπειρώσει, να δικτυώσει και να εμπνεύσει τον δημοκρατικό διάλογο και την γόνιμη αλληλεπίδραση ιδεών, αποκρυσταλλώνοντας τον κοινό παλμό ενός έθνους χωρίς σύνορα.

Links newdiaspora: http://www.newdiaspora.com/https://www.facebook.com/newdiaspora/https://twitter.com/newdiaspora