Άλλη μία σημαντική συνεργασία ξεκινάει για το  LoveGreece.com. Mετά την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το κανάλι της ομογένειας New Greek TV, τα GreekFoundation, NewDiaspora, LivingPostcards, και GTP, έρχεται να προστεθεί και το LivinLovin.

Μέσα από κάθε συνεργασία ο στόχος είναι ένας. Να προωθηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δέκτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η Ελλάδα και οι δημιουργικοί εκπρόσωποί της. Να προβληθούν με τον πιο άμεσο τρόπο οι Έλληνες που μέσα από τις αντιξοότητες προχωρούν βήματα μπροστά, και αντιμετωπίζουν το παρόν τοπίο ως πρόκληση για εξέλιξη και πρόοδο.

Λίγα λόγια για το LivinLovin.gr

Εάν χρησιμοποιείτε το ποίημα «Ιθάκη» ως κατευθυντήρια γραμμή, «να εύχεσαι να’ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις” μπορείτε να δείτε με λίγα λόγια την αποστολή του livinlovin. Στόχος του είναι να παρέχει σε ομογενείς μία βαθιά γνώση της Ελλάδας, των κατοίκων της και του πολιτισμού της. Μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν και γνωρίζουν τη χώρα τους, το όραμα του livinlovin είναι να κάνει τους ομογενείς να την αγαπήσουν επίσης με οδηγό “να εύχεσαι να’ναι μακρύς ο δρόμος», επειδή ο στόχος είναι να δουν και να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για την “Ιθάκη” μας. Στο τέλος του δρόμου θα νιώσουν “σαν στο σπίτι τους”, καθώς θα έχουν εξοικειωθεί με τη χώρα και την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του livinlovin είναι μοναδικές και πάντοτε γίνονται γύρω από ένα τραπέζι, όπου μια παρέα σχηματίζεται και νέες φιλίες γεννιούνται.

Η βαθύτερη ικανοποίηση έρχεται όταν ένας ομογενής εγκαταλείπει τη χώρα, όπως λέει ο Καβάφη … “και αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν”.