Το StartUP Europe Week οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe initiative και διοργανώνεται στα Χανιά από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Ο σκοπός του StartUP Europe Week είναι να προβάλει τις δράσεις του Startup Europe και όλα τα υπόλοιπα τοπικά εγχειρήματα σχετικά με την (startup) επιχειρηματικότητα που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 350 περιοχές, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

To SEW Chania θα είναι:

Εστιασμένο σε περιφερειακό/τοπικό επίπεδο: δίνοντας πληροφορίες για το υπάρχον οικοσύστημα και στο τι μπορούν να κάνουν τοπικά οι επιχειρηματίες. Μια ιδανική περίσταση για δικτύωση και για να αποκτήσουν οι τοπικοί ενδιαφερόμενοι πληροφορίες που δε μπορούν να βρουν στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α.

Τόπος Διεξαγωγής: Χανιά, Kέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 4 και 5 Φεβρουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: epixeiro.gr, community partner του LoveGreece.com

Tο epixeiro.gr είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πύλη για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Επιδίωξη του δεν είναι να προσφέρει απλή ενημέρωση για επιχειρήσεις, αλλά να γίνει το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και διαδραστικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, που ενθαρρύνει και υποστηρίζει ενεργά επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.