Το 2021, η εταιρία «Clio Muse Tours» θα κυκλοφορήσει 100 νέες ξεναγήσεις σε 20 χώρες, φτάνοντας μέχρι το τέλος του έτους συνολικά τις 450 ξεναγήσεις σε 31 χώρες. Μετά την επέκτασή της στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία το 2019, και την Τουρκία αργότερα τον ίδιο χρόνο, η ελληνική νεοσύστατη εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό της με νέους προορισμούς στην Ευρώπη και πέραν αυτής.

Το 2020,  η εταιρία «Clio Muse Tours» συνεργάστηκε με ελληνικά μουσεία όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και οργανισμούς όπως η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, καθώς και δήμους, όπως η Περιφερειακή Ενότητα του Τμήματος Τουρισμού Χίου για τη δημιουργία, ανάπτυξη και διανομή πολλών ψηφιακών και ξεναγήσεων. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2020, η εταιρία ξεκίνησε 23 εμπειρίες εικονικής περιήγησης που συνδυάζουν 360° εικόνες με ηχητικές αφηγήσεις.

Πριν από την πανδημία Covid-19, η «Clio Muse Tours» στόχευε να επεκταθεί σε νέους προορισμούς το 2020. Η αλλαγή του αρχικού επιχειρηματικού σχεδίου και η δημιουργία νέων συνεργασιών, με καθιερωμένα πολιτιστικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήταν μια συνειδητή απόφαση των τριών συνιδρυτών, Ανδρέα Φατούρο, Δάφνη Τσεβρένη και Γιάννη Νικολόπουλου, ώστε να εξασφαλίσουν την ομάδα του Clio Muse να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατάσταση.

Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2021, σχεδόν ένα χρόνο μετά την αναστολή του αρχικού σχεδίου, η «Clio Muse Tours» επεκτείνεται σε νέους προορισμούς. Μέχρι το τέλος του έτους, η βραβευμένη startup εταιρία, θα κυκλοφορήσει 100 αυτο-καθοδηγούμενες περιηγήσεις και περιπάτους στην πόλη σε νέες χώρες, καθώς και θα προσθέσει περισσότερους προορισμούς σε αυτούς που ήδη λειτουργεί η εταιρεία.

Το Βερολίνο, η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, η Αττάλεια, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και το Μαρόκο, είναι μερικές από τις νέες πόλεις που προσθέτει η «Clio Muse Tours» στο χαρτοφυλάκιό της. Η επιλογή των νέων προορισμών βασίστηκε στη δημοτικότητα των τόπων μεταξύ των ταξιδιωτών, και στη μεγάλη ιστορική και πολιτιστική τους σημασία.

Ταυτόχρονα, η εταιρία θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με νέους περιπάτους στην πόλη, καθώς και ηχητικές περιηγήσεις σε ορόσημα και μουσεία στην Αθήνα, τα ελληνικά νησιά, τη Βενετία, τη Γρανάδα, την Κωνσταντινούπολη, το Άμστερνταμ, τη Φλωρεντία και τη Σεβίλλη.

Μπορείτε να δείτε όλες τις περιηγήσεις εδώ.