Το 10ο Επετειακό Open Coffee ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21/09 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Η καθιερωμένη πλέον συνάντησή ξεκίνησε με θόρυβο που δεν ήταν άλλος από τα παλαμάκια, τις φωνές, τα γέλια και τη συμμετοχή όλων όσων βρέθηκαν στον αυτοσχεδιασμό έκπληξη που προηγήθηκε των ομιλιών.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης μέσα από τη μέθοδο του theatrical improvisation μας έφερε κοντά, ακόνισε το μυαλό μας και μας «ζέστανε» για τις ομιλίες που ακολούθησαν. Φυσικά είχαμε μαζί μας για έξτρα ενέργεια τον καφέ Illy από το Coffee Cloud.

Τη σκυτάλη πήρε ο Σπύρος Αρσένης, Coordinator του NBG Business Seeds και μίλησε για τη σημαντική πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας στη χρηματοδότηση καινοτόμων ιδεών στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Ο Στέλιος Αρχοντάκης, CEO & Founder της BioCoS και νικητής του διαγωνισμού καινοτομίας της NBG μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη μετάβαση από την επιστημονική έρευνα στην επιχειρηματικότητα αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην διεθνή επιχειρηματική αρένα.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Prince Charles Trust, των 100mentors και της Bizrupt παρουσίασε η Αλεξάνδρα Καραπιδάκη. Το «Get Hired» ήρθε για να μείνει και για να στηρίξει αποφοίτους και ανέργους στην εύρεση εργασίας.

Οι ερωτήσεις του κοινού για άλλη μια φορά έδωσαν την αφορμή για ζωντανή συζήτηση που συνεχίστηκε στον πρώτο όροφο του Μουσείου παρέα με Heineken free μπύρες και ποπ κορν.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion εδώ.