Σε μια ημέρα γεμάτη φρέσκες ιδέες, ενδιαφέρουσες συναντήσεις και την ενεργό συμμετοχή του ελληνικού startup οικοσυστήματος και του επιχειρείν, ολοκληρώθηκε στο Gazarte, η διαδικασία αξιολόγησης και η τελετή απονομής των Startup Greece Awards 2016 που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications.

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην ανάδειξη και υποστήριξη των νέων ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων, όπου η κάθε μία στον κλάδο της είχε να επιδείξει σημαντικά βήματα. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη, οι οποίοι επέλεξαν τις shortlisted επιχειρήσεις, όσο και τους νικητές.

H Wise Greece, αποτέλεσε τη μοναδική Κοινωνική Επιχείρηση που έλαβε μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ενώ απέσπασε το σημαντικό βραβείο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη.

Η πρόεδρος της Wise Greece δήλωσε παραλαμβάνοντας το βραβείο ότι “Πρόκειται για μία νίκη της start up Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ στην Ελλάδα, μιας και καλείται με βιώσιμο τρόπο να συμβάλει στην επίλυση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων”.

Περισσότερα εδώ.

DSC_7304-700x325