Την Κυριακή 29 ΜαΪου ολοκληρώθηκε το 1ο Greek Tourism Workshop στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με τη συμμετοχή 114 τουριστικών πρακτόρων, Tour Operators και εκπροσώπων των ΜΜΕ του Αμπού Ντάμπι.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διεύρυνση της τουριστικής αγοράς του Αμπού Ντάμπι για την Ελλάδα και την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος προς τη χώρα μας.

Το 1ο Greek Tourism Workshop στο Αμπού Ντάμπι  έλαβε χώρα στο Beach Rotana και αποτελεί το πρώτο γεγονός αποκλειστικής προβολής του ελληνικού τουρισμού στην περιοχή, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του ελληνικού προορισμού, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες ξενοδόχους και τουριστικούς επιχειρηματίες με τους Tour Operators, πράκτορες και facilitators του Αμπού Ντάμπι.

Στα συμπεράσματα της εκδήλωσης καταγράφεται η έντονη διάθεση των υψηλού εισοδήματος κατοίκων του Αμπού Ντάμπι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, ενώ όπως τόνισαν οι τουριστικοί πράκτορες του συγκεκριμένου Εμιράτου αναμένεται ραγδαία άνοδος των requests για ταξίδια στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για πάνω από 30.000 επισκέψεις το 2016.

Περισσότερα euro2day.gr.