Το ByRaki flavor θα συμμετέχει στην έκθεση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Η επιχείρηση στηρίζει την ενδυνάμωση της γυναίκας με την ευκαιρία για καριέρα καθώς και στο επιχειρείν.

65 γυναίκες επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στη μεγαλύτερη έκθεση- γιορτή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη, από 26 Ιουλίου μέχρι και 4 Αυγούστου στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου.

Κρητικά προϊόντα, φτιαγμένα με μεράκι από τα έμπειρα χέρια των γυναικών επιχειρηματιών, προϊόντα χειροτεχνίας, καλλιτεχνήματα και καινοτόμα προϊόντα θα απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Επίσης θα απολαύσουν ένα δεκαήμερο με μοναδικό πάντρεμα καινοτομίας και παράδοσης. Γεμάτα τα απογεύματα και τα βράδια, από πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εργαστήρια λαϊκής τέχνης, γευσιγνωσίες, ειδικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους, εικαστικά δρώμενα.

Σε αυτή την παρέα θα βρίσκεται και το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. που θα ενημερώνει για τις δράσεις του. Μπορείτε να στηρίξετε επιπλέον την προσπάθειά τους, με σχολικά είδη, πλαστικά καπάκια και να συνδράμετε για το project «ανακαίνιση παιδικών δωματίων».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.