Βαδίζοντας στο τελευταίο τετράμηνο του 2016 το LoveGreece.com ξεκινάει την ένταξη νέων μελών στο δίκτυό του και την προετοιμασία του επόμενου κύκλου παρουσιάσεων προσωπικοτήτων και εταιριών που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προσκαλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του να υποβάλουν την αίτησή τους στο https://esurvey.gr/q/3032339e40.

Αν είστε ο εκπρόσωπος μίας νέας ή ωριμότερης επιχείρησης με αναπτυξιακή δυναμική, startup που έχει ήδη προσελκύσει σημαντικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον, καλλιτέχνης με εξωστρεφή διάθεση, επιστήμονας, ταλαντούχος και δημιουργικός Έλληνας/Ελληνίδα, η πρόσκληση του LoveGreece.com απευθύνεται σε εσάς.

Κατόπιν αξιολόγησης εκ μέρους της κριτικής επιτροπής και ένταξης στο LoveGreece.com σχεδιάζονται τα βήματα παρουσίασης και προβολής των δραστηριοτήτων των νέων μελών. Το πρώτο βήμα είναι η κινηματογράφηση στοχευμένης συνέντευξης που αφορά στις δραστηριότητές τους, προβολή της συνέντευξης μέσω του LoveGreece.com και του κοινωνικού δικτύου του, καθώς και προβολή μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών σε επίπεδο επικοινωνίας και δημοσιεύσεων.

Ταυτόχρονα τα μέλη του LoveGreece.com έχουν διαρκή υποστήριξη με ανακοινώσεις μέσω του κοινωνικού του δικτύου σε σχέση με τα νέα, τις δραστηριότητές τους και τις στρατηγικές τους κινήσεις. Στόχος είναι όλο και μεγαλύτερο κοινό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό να παρακολουθεί τη διαδρομή τους και να δοθεί το έναυσμα σε νέες συνεργασίες.

Μπείτε στο https://esurvey.gr/q/3032339e40. Το LoveGreece.com σας περιμένει!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αίτησή σας μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2ddtpWf.

Το κάλεσμα για ένταξη στο δίκτυο του LoveGreece.com είναι ανοιχτό καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.