Με μεγάλο ενθουσιασμό αναμένεται το τρίτο Startup Safary Athens το οποίο διοργανώνεται 18 με 20 Νοεμβρίου, 2016 σε πολλαπλούς χώρους μέσα στην πόλη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η επιτυχημένη εκδήλωση ανοίγει τις πόρτες των χώρων στήριξης επιχειρηματικότητας και των startup εταιρειών και προσφέρει  πρωτότυπα εργαστήρια, ενδιαφέροντα σεμινάρια, εμπνευσμένες διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις στα «άδυτα» των startups, χρήσιμες παρουσιάσεις & ζωηρά networking events.

Η εκδήλωση αποτελεί και φέτος μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας ενώ για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον και η στήριξη των φορέων και των πρωτοβουλιών στήριξης της επιχειρηματικότητας είναι μεγάλη. Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους και αναμένονται τα προγράμματα τους το: The Egg-Corallia, Found.ation, Orange Grove, ΘΕΑ, ASHOKA, η AEPHORIA, το incubator-accelerator VIVA Nest, The People’s Trust, Corallia, (ΤΟΓΜΕ) Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ της ΕΕΔΕ, η πλατφόρμα Living Postcards, Η ανθρωποκεντρική εκπαίδευση της JMK με τον Γιάννη Καλογεράκη, η εταιρία YOLENIS η οποία ετοιμάζει σειρά δράσεων στο νέο της χώρο στο Κολωνάκι και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες καθώς το πρόγραμμα είναι δυναμικό και διαμορφώνεται αυτή την στιγμή.

Οι προηγούμενες δύο διοργανώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία αφού πάνω από 5,000 άτομα συμμετείχαν σε αυτές με ανοιχτές πόρτες, γιορτινή διάθεση και εμπειρίες επιχειρηματικών περιπετειών, ενώ οι πρωτοβουλίες που προβλήθηκαν, διέδρασαν, μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρία με τον κόσμο ξεπέρασαν τις 180.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ θα καλυφθούν θέματα γύρω από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, το fintech και το Internet of Things.

Επιμελητές και πρεσβευτές του προγράμματος στη φετινή διοργάνωση είναι τρεις πολύ δυναμικές και χαρισματικές γυναίκες:

Η Ελευθερία Ζούρου, CEO του Doctor Any Time επιμελείται το πρόγραμμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η Χριστίνα Φίλη, εκπρόσωπος του οργανισμού ASHOKA στην Ελλάδα, επιμελείται το πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, και η Mαρία Λεοντίου, Head of Innovation Centre της Eurobank, η οποία θα επιμεληθεί το πρόγραμμα Fintech.

To StartupSafary Athens πραγματοποιείται ήδη με επιτυχία στο Βερολίνο, από όπου και ξεκίνησε, και 7 ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις. Η Αθήνα είναι το πρώτο διεθνές franchise που υιοθέτησε το θεσμό αυτό από το 2014 και διοργανώνει το μεγαλύτερο σε προσέλευση event στην Ευρώπη μετά το Βερολίνο.

Το κάλεσμα για όσες πρωτοβουλίες επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος του φετινού StartupSafaryAthens είναι ανοιχτό μέχρι τις 11 Νοεμβρίου στοstartupsafaryathens@gmail.com για να συμμετέχουν μαζί μας στη γιορτή της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα!

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα στο http://athens.startupsafary.com/

Για πληροφορίες: https://www.facebook.com/StartupSafaryAthens/