Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 16:00, το Apivita Experience Store υποδέχεται τη Wise Greece, σε μία γιορτή γεύσης για καλό σκοπό!

Η Wise Greece, προωθεί τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τον τρόπο αυτό προβάλλει ελληνικά προϊόντα που είναι καμωμένα με πολύ μεράκι, βοηθώντας τους παραγωγούς που είναι στο δίκτυό της να είναι βιώσιμοι. Αυτό σημαίνει αύξηση θέσεων εργασίας, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει τα κέρδη από τις πωλήσεις των προϊόντων σε τρόφιμα για άπορες οικογένειες και Ορφανοτροφεία που έχουν ανάγκη.

Η προσφορά αυτή της Wise Greece την εντάσσουν στην κατηγορία της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ένα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο πεδίο της επιχειρηματικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Σάββατο 17/12, στο Apivita Experience Store θα εκτίθενται γεύσεις από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με υπέροχα δώρα και προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Μέσα από τη δράση αυτή θα καλυφθούν ανάγκες του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, καθώς τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν εκεί.

Περισσότερα εδώ.