Το Eurolife Business Academy είναι μια ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων από τη Eurolife FFH, με την υποστήριξη του φορέα καινοτομίας Found.ation. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, με στόχο της να εξελίξει τις γνώσεις τους στις σύγχρονες τεχνολογίες και να υποστηρίξει τον τρόπο που εργάζονται στη σημερινή ψηφιακή εποχή.

Το περιεχόμενο της ακαδημίας εστιάζει σε τομείς όπως η καινοτομία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι νέες τεχνολογίες όπως τα data analytics & το AI, η απομακρυσμένη εργασία, το digital marketing και τα νέα κανάλια που δημιουργούν νέες ευκαιρίες επαφής και επικοινωνίας με πελάτες. Η ακαδημία αποτελείται από τρία μαθήματα συνολικής διάρκειας 5,5 ωρών και υλοποιείται σε κύκλους εκπαίδευσης, με ένα μάθημα την εβδομάδα.

Η συμμετοχή στην ακαδημία είναι δωρεάν και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όσους εγγραφούν. Τα μαθήματα παραδίδονται online από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Found.ation, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν το θετικό αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών και να τις εφαρμόσουν στο business επαγγελματικό πεδίο τους.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το eurolifebusinessacademy.gr.