Ανάμεσα στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις  που διακρίθηκαν με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur», συγκαταλέγονται και 4 ελληνικές!

Η διάκριση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα καθώς ο θεσμός αυτός είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εδώ και 9 χρόνια. Οι 4 ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Οι 4 ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι Coffee island, Megas Yeeros, Pharma – Data και ΒΙΚΟΣ.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από σημαντικούς Ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders, ξεχώρισε τις 110 καλύτερες εταιρίες όχι μόνο για τις επιχειρηματικές τους διακρίσεις, αλλά και για το δυναμισμό, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα τους. Οι εταιρίες αυτές εκλέχθηκαν με βάση ενός βίντεο το οποίο ετοίμασαν οι επιχειρήσεις και ανέβηκε μετέπειτα στην ιστοσελίδα των European Business Awards καθώς και των γραπτών απαντήσεων που έδωσαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού.

Περισσότερα στο epixeiro.gr.