Το 5ο κατά σειρά TEDxPatras επιστρέφει και αυτή τη φορά πιο διευρυμένο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότεροι από 15 ομιλητές, 4 performances και μοναδικά workshops οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσεις. Το κεντρικό θέμα του φετινού TEDxPatras είναι η «Αβεβαιότητα/Uncertainty». Η αβεβαιότητα υπάρχει παντού γύρω μας. Τη συναντάμε στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή. Την αντιμετωπίζουμε ή την αξιοποιούμε σε ποικίλους τομείς: στις επιστήμες, στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, στην οικονομία, στον πολιτισμό. Αβεβαιότητα για έναν ή περισσότερους. Για μια ζωή ή περισσότερες. Για μια κοινωνία ή περισσότερες. Για όλο τον κόσμο. Για το τώρα και το μετά. Για το σήμερα και το αύριο.

Το TEDxPatras αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα εθελοντών με δημιουργική διάθεση και πάθος για να μεταφέρουν στην κοινότητα ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η διεξαγωγή της εκδήλωσης πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των εθελοντών, των χορηγών και των θεατών.

Οι κατηγορίες εισιτηρίων για το TEDxPatras 2019 είναι:

  • Early Bird – 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
  • Standard – Γενική είσοδος: 30€
  • Student – Φοιτητικό: 20€
  • Donors – Ειδική είσοδος 120€

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.