Έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση 6 ετήσιων διαγωνισμών, το Envolve Entrepreneurship (www.envolveglobal.org) ανακοίνωσε την έναρξη του Envolve Award Greece 2019, προσκαλώντας ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Κάθε νικητής του Envolve Award Greece (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας) που θα επιλεγεί από την Κριτική Επιτροπή, θα λάβει ευρεία υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, που διατίθενται μέσω του διευρυμένου δικτύου Υποστηρικτών του Envolve.

Επιπλέον, το #GetEnvolved Award, σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας, θα διενεργηθεί και πάλι ως επιπλέον, ξεχωριστό χρηματικό βραβείο, κατά το οποίο ο κόσμος ψηφίζει για τον αγαπημένο του φιναλίστ  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του Envolve (www.facebook.com/envolveGR και www.instagram.com/envolveGR). Φέτος, το Envolve αυξάνει το συνολικό χρηματικό έπαθλο και προσθέτει έναν ακόμη νικητή στο #GetEnvolved Award. Οι τρεις νικητές θα λάβουν €3.000, €2.000 και €1.000 αντιστοίχως, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα του κυρίως διαγωνισμού, Envolve Award Greece.

Επίσης, το Envolve ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να επενδύει μέρος της διαθέσιμης χρηματοδότησης σε προηγούμενους νικητές του Envolve Award Greece, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τον αντίκτυπό του, υποστηρίζοντας ακόμη περισσότερες καινοτόμες ιδέες και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα των αιτήσεων, θα παραμείνει ανοιχτή έως την 1η Οκτώβρη 2019. Κάθε νεοφυής ή αρχικού σταδίου επιχείρηση στην Ελλάδα, μπορεί να υποβάλει αίτηση στο envolveglobal.org/el/envolve-awards.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.