Τα προϊόντα του Κτήματος Βασιλάκη, Leader του LoveGreece.com, παράγονται στο Μιραμπέλλο Λασιθίου Κρήτης και παραμένουν στη λίστα με τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου. Φέτος, η εταιρία συμμετείχε στον Διεθνή Διαγωνισμό Berlin Global Olive Oil Awards 2020 στις 20 Μαΐου στη Γερμανία. Ανάμεσα σε 15 ελαιοπαραγωγικές χώρες και 492 δείγματα ελαιολάδου, η εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει μία ακόμα διάκριση: το ασημένιο βραβείο ποιότητας για το πλουσιότερο σε διακρίσεις και οπαδούς ελαιόλαδο «χάρισμα» (charisma). Η οικογένεια Βασιλάκη αποδεικνύει έτσι τις σταθερές αξίες της εταιρείας και την ποιότητα των προϊόντων της κάθε χρόνο.

Από το 1865, η οικογένεια Βασιλάκη παράγει μοναδικά ελαιόλαδα στο κτήμα της, στο Μιραμπέλλο. Οι παραδοσιακοί, δοκιμασμένοι μέθοδοι καλλιέργειας και συγκομιδής που σέβονται τον καρπό και το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης, τυποποίησης και αποθήκευσης, εγγυώνται την ανώτερη ποιότητα, την εκλεκτή γεύση και τη διατηρησιμότητα των πολύτιμων θρεπτικών αξιών.

Το Κτήμα Βασιλάκη προσφέρει μεγάλη σειρά μαρκών εξαιρετικά παρθένων και βιολογικά εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων σε πολλά διαφορετικά ελκυστικά δοχεία και μεγέθη, καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως επιτραπέζιες ελιές και τσικουδιά, που διατίθενται στην ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Γνωρίστε το Κτήμα Βασιλάκη εδώ.