Στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου προσκλήθηκε ο Angelos Frentzos και έγινε έτσι ο πρώτος Έλληνας σχεδιαστής μόδας που συμμετείχε στο Shanghai Fashion Week. Στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη τα τελευταία χρόνια αγορά της Κίνας, η Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης είναι το μεγαλύτερο και πιο προβεβλημένο γεγονός στο χώρο της μόδας, με τη συμμετοχή δεκάδων σχεδιαστών και εκτεταμένη κάλυψη από τα παγκόσμια και τοπικά ΜΜΕ.

Ο Angelos Frentzos συμμετείχε στη διοργάνωση ως guest designer, παρουσιάζοντας μια επιλογή από τρεις συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015: τις Reversed Obscurations, Resort Ringmaster Make-Up (γυναικεία), καθώς και την Eraserhead Jugglers (ανδρικά).

Το Shanghai Fashion Week, που έληξε στο τέλος Οκτωβρίου, πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, ως τμήμα του Shanghai International Fashion Culture Festival, το οποίο διαρκεί ένα μήνα. Υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης και του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας, και με την επίβλεψη του Shanghai Textile Group, το Shanghai Fashion Week, έχει ως στόχο να καλεί καταξιωμένους διεθνείς σχεδιαστές, να προσφέρει βήμα σε νέους Κινέζους σχεδιαστές, καθώς και να αποτελέσει στην Κίνα ένα κανάλι πωλήσεων διεθνών brands.