Η πανδημία του COVID-19 βρήκε την Clio Muse Tours, Leader του LoveGreece.com, εν μέσω συναρπαστικών επερχόμενων συνεργασιών και νέων ξεκινημάτων. Δυστυχώς, αυτή η άνευ προηγουμένου κατάσταση, την ανάγκασε να επιβραδύνει τα σχέδιά της για επέκταση σε νέους προορισμούς, για λόγους υγείας και ασφάλειας. Αυτή η απόφαση οδήγησε την ομάδα της Clio Muse να λανσάρει τις εκδρομές νέας γενιάς, ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές του 2020. Αυτή είναι και η απάντηση που δίνει στον COVID-19.

Η ομάδα της Clio Muse, μόλις ενημερώθηκε για τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα, αποφάσισε να υιοθετήσει αμέσως το μοντέλο απομακρυσμένης εργασίας, μία εβδομάδα πριν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση. Η εργασία από το σπίτι δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για εκείνη, καθώς ως εταιρεία ακολουθούσε ήδη την πολιτική απομακρυσμένης εργασίας και ευέλικτου ωραρίου, ώστε να διατηρείται μια ισορροπία προσωπικής ζωής-εργασίας. Τον Ιούνιο, που οι ρυθμοί επέστρεψαν στα φυσιολογικά τους, η εταιρία εγκαινίασε τα νέα της γραφεία. Ακόμα και σήμερα, δεν είναι υποχρεωτική η καθημερινή φυσική παρουσία των εργαζομένων.

Η Clio Muse Tours λάνσαρε με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα της 23 εικονικά ταξίδια, τις πρώτες δύο εβδομάδες του lockdown τον Μάρτιο του 2020.Αυτή η άμεση απάντησή της στις δυσκολίες της πανδημίας, την έφερε στο προσκήνιο, κερδίζοντας την προσοχή σημαντικών μορφών από τη βιομηχανία του τουρισμού τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επέλεξε τις κορυφαίες της ηχητικές περιηγήσεις και τις μεταμόρφωσε σε εικονικές εμπειρίες, συνδυάζοντας δορυφορικές προβολές 360° και street views με συναρπαστικές αφηγήσεις από τους συγγραφείς της, οι οποίοι καθοδηγούσαν τους χρήστες σε όλη τη διάρκεια του «ταξιδιού».

Βρείτε περισσότερα εδώ.