Για άλλη μια φορά, η APIVITA, Μεγάλος Χορηγός του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τιμά και στήριξε την πολύ σημαντική αυτή συνεργασία με δυναμική παρουσία στην πρεμιέρα της τρίτης παραγωγής του Μπαλέτου για τη σεζόν 2018-19, «Από τη Ρωσία με αγάπη», το Σάββατο 06 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για ένα μοναδικό τρίπτυχο χορού, το οποίο φέρνει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος τρία σπουδαία μπαλέτα του Ίγκορ Στραβίνσκι: Την Ιεροτελεστία της άνοιξης, Το τραγούδι του αηδονιού και τους Γάμους, σε χορογραφίες Δάφνι Κόκκινου, Μάρκο Γκαίκε και Κωνσταντίνου Ρήγου.

Τα τρία μπαλέτα του τριπτύχου, η Ιεροτελεστία της άνοιξης (1913), το Τραγούδι του αηδονιού (1914/1917/1920) και οι Γάμοι (1923) γράφτηκαν για τα Ρωσικά Μπαλέτα και συνέβαλαν αποφασιστικά στην καθιέρωση του Στραβίνσκι.

Στην παραγωγή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τις χορογραφίες υπογράφουν τρεις σημαντικοί χορογράφοι: Ο Δάφνις Κόκκινος του Χοροθεάτρου της Πίνας Μπάους, ο διακεκριμένος Γερμανός Μάρκο Γκαίκε, ο οποίος από το 2019/20 αναλαμβάνει διευθυντής του Μπαλέτου του Αννόβερου και ο Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνος Ρήγος.

Από τις 6 Απριλίου και για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.