Η οικογένεια της APIVITA μεγαλώνει και το ταξίδι των φυσικών προϊόντων της στις διεθνείς αγορές συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, στην Πορτογαλία μια χώρα γεμάτη ιστορία, με ένα φιλόξενο λαό µε έντονο το μεσογειακό ταπεραμέντο και ένα όμορφο σκηνικό που περιβάλλει ιδανικά τα παραπάνω.

Το νέο αυτό ξεκίνημα γιορτάστηκε με μια ξεχωριστή APIVITA εκδήλωση στον υπέροχο χώρο της Villa Helena, στην καρδιά της Λισσαβόνας και φιλοξένησε πλήθος φαρμακοποιών, δημοσιογράφων, bloggers και influencers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της APIVITA και να γνωρίσουν από κοντά πώς η δύναμη της φύσης, τα μυστικά της κοινωνίας της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και η ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς εμπνέουν την APIVITA να δημιουργεί και να καινοτομεί.

Σε συνεργασία με τη θυγατρική της Uriage στην Πορτογαλία, η APIVITA θα έχει παρουσία στο κανάλι του φαρμακείου και στην ισπανική αλυσίδα πολυκαταστημάτων El Corte Inglés, ενώ από τις πρώτες κιόλας μέρες η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θερμή!

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία θα εγκαινιάσει δύο νέες αγορές, την Ουγγαρία και την Βουλγαρία και έπεται συνέχεια…

Δείτε τη συνέντευξη της Νίκης Κουτσιανά, προέδρου της APIVITA.