Απόστολος Γεωργόπουλος & Αθηνά Καρατζογιάννη, DrinkWorks leaders stamp

Η ιδέα που αποτέλεσε αφετηρία για τη δημιουργία της DrinkWorks ήταν απλή: μια υπηρεσία που κάνει cocktail delivery, παραδίδοντας κατ’ οίκον ή οπουδήποτε αλλού μια συσκευασία που περιέχει από τη συνταγή και τα υλικά, μέχρι τα κατάλληλα εργαλεία και είδη σερβιρίσματος για να φτιάξει κανείς ποτά σαν να ήταν επαγγελματίας bartender. Έτσι γεννήθηκαν τα Cocktail Kits, το 2010, προτείνοντας γνωστές συνταγές με βάση το ρούμι, τζιν, ουίσκι, βότκα, τεκίλα, κασάσα, αφρώδες κρασί και ελληνικό λικέρ μαστίχα. Οι συνιδρυτές Απόστολος Γεωργόπουλος (Brand Innovation Manager) και Ορέστης Αργυρόπουλος (Product Design & Development) αποτελούν μαζί με την Αθηνά Καρατζογιάννη (Project & Event Coordinator) τον κεντρικό πυρήνα της DrinkWorks, που πλαισιώνεται από ένα ευέλικτο σχήμα συνεργατών.

Η ανάπτυξη των υπηρεσιών του DrinkWorks cocktail delivery έγινε με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, και συνεχίζει πάντα να αναπροσαρμόζεται λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια και τις προτάσεις τους. Στη λίστα των προσφερόμενων προϊόντων έχουν προστεθεί επιλογές cocktail χωρίς αλκοόλ και ζεστής σοκολάτας με διάφορα αρώματα, ενώ υπάρχουν προοπτικές για όλα τα είδη ροφημάτων και ποτών. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται για το DrinkWorks cocktail delivery συνδυάζουν καλαισθησία και πρακτικότητα, με έμφαση στον οικολογικό τους χαρακτήρα.

Διευρύνοντας περισσότερο της υπηρεσίες της, η DrinkWorks αναλαμβάνει cocktail party delivery, προτείνοντας εκτός από τα κλασικά cocktail kits τα λεγόμενα Cocktail Jars. Πρόκειται για βαζάκια τα οποία περιέχουν έτοιμο το cocktail που έχει επιλεγεί από τον κατάλογο ή έχει δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση, και το μόνο που χρειάζεται είναι να προστεθεί πάγος. Το DrinkWorks cocktail catering μπορεί ακόμη να καλύψει τις ανάγκες για ποτά σε εταιρικές εκδηλώσεις με ή χωρίς την παρουσία bartender, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα σχεδίασης ειδικών συσκευασιών για εταιρικά δώρα και λανσαρίσματα προϊόντων.

Κάθε φορά που κάποιος από την ομάδα ταξιδεύει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, υπάρχουν πάντα σκέψεις για το πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί εκεί η ιδέα του DrinkWorks cocktail delivery και cocktail catering. Υπάρχει επίσης μια συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, από τα πιο αναμενόμενα, όπως νέες προτάσεις ποτών, μέχρι τα πιο αναπάντεχα, όπως είδη εξοπλισμού και επίπλωσης για σχετικούς χώρους.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία & Post Production: Αλέξης Σκουλίδης
  • Κάμερα – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Γρηγορακάκης (www.cgcfilms.com)
  • Μακιγιάζ: Ρούλα Λυμπεροπούλου
  • Δημοσιογραφική Επιμέλεια – Κείμενα: Πάρης Κορμαρής
  • Γενική Διεύθυνση: Αγάπη Τσακπίνογλου