Η συνιδρυτής και CFO στο Clio Muse Tours, Δάφνη Τσεβρένη, με χαρά ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο «ARIVAL 360 Digital & Distribution Day» ως ομιλήτρια, στις 2 Νοεμβρίου. Mε θέμα «Καλώς ήλθατε στην Ψηφιακή Ημέρα Διανομής», αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στην ψηφιακή πραγματικότητα, από τη βελτιστοποίηση των διαδικτυακών συνεργασιών διανομής, έως την αύξηση περισσότερων άμεσων κρατήσεων. Δίνεται έτσι η ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό τις γνώσεις της και την εμπειρία της σχετικά με το πώς οι αυτο-καθοδηγούμενες ηχητικές περιηγήσεις είναι μια ευκαιρία για ταξιδιωτικούς ξεναγούς, OTA και πελάτες.

Τους τελευταίους μήνες, η Clio Muse Tours ξεκίνησε, μεταξύ άλλων, 23 εμπειρίες εικονικής περιήγησης, συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με το GetYourGuide για τη δημιουργία μιας ακουστικής περιήγησης στον Καθεδρικό Ναό της Κολωνίας, και εγκαινίασε μια νέα θεματική κατηγορία που εστιάζει στον Σκοτεινό Τουρισμό.

Σήμερα, μετράει πάνω από 300 ψηφιακές περιηγήσεις σε 11 χώρες.

Τώρα άλλωστε, έξι χρόνια από την ίδρυσή της, λόγω της πρόσφατης εκδήλωσης πανδημίας, όλο και περισσότεροι θεσμοί και OTA στρέφονται προς αυτήν για τη δημιουργία ψηφιακών περιηγήσεων σημαντικών ορόσημων.

Πηγή: https://cliomusetours.com/