Η Θεανώ Ραβαζούλα – Ποταμιάνου η οποία βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του brand Aumorfia, με σκοπό να συμπυκνώσει σε ένα label την εμπειρία της από το χώρο του interior & graphic design, καθώς και των περιοδικών εσωτερικής διακόσμησης και lifestyle, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Fragments.

Η φετινή συλλογή Fragments αντλεί έμπνευση από μια αλλοτινή εποχή ενσωματώνοντας αξεσουάρ με έντονες αλλά μινιμαλιστικές γραμμές. Μιλάει για τις αναμνήσεις και την αίσθηση μιας αλλοτινής εποχής, όταν τα υλικά ήταν πρωτόλεια και αυθεντικά, όταν οι χειροποίητη δουλειά είχε αξία και η διαδικασία παραγωγής στη μόδα, απαιτούσε χρόνο, κόπο και προσοχή.

Έμπνευση από μία άλλη εποχή

Σε αυτή τη συλλογή, η Aumorfia αντλεί έμπνευση από την απαρχή της Βιομηχανικής Επανάστασης, το πέρασμα της από τη Βικτωριανή εποχή, τον αντίκτυπο που είχε στο Νέο Κόσμο κατά τη διάρκεια της Άγρια Δύσης και την επιρροή όλων αυτών των εξελίξεων στις ενδυματολογικές συνήθειες.

Στη συλλογή Fragments χρησιμοποιείται για πρώτη φορά δέρμα βουβαλιού και συνδυάζεται με επεξεργασμένο στο χέρι μπρούτζο ή οξειδωμένο μασίφ ασήμι, στην πιο πολυτελή της εκδοχή. Τα μεταλλικά στοιχεία, με τον έντονο βιομηχανικό τους χαρακτήρα, επιτρέπουν στα κομμάτια της συλλογής να συνδέονται μεταξύ τους και να λειτουργούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως τα μέρη μιας καλολαδωμένης μηχανής.

Κολιέ ενώνουν τσόκερ και χειροπέδες, τσέπες λειτουργούν σαν βοηθητικές θήκες, πορτ-κλε κρεμιούνται από ζώνες, διαφορετικά σκουλαρίκια γίνονται ζευγάρια, δημιουργώντας ένα σύνολο κοσμημάτων και αξεσουάρ για ανθρώπους με δημιουργική διάθεση και αγάπη στο να αναμειγνύουν παλιά και σύγχρονα στοιχεία στο στυλ τους.

 

Γιατί Aumorfia…

Η λέξη Aumorfia δεν είναι μια πραγματική λέξη. Είναι ένα λογοπαίγνιο που εμπεριέχει τις αντίθετες έννοιες της «ομορφιάς» και της «αμορφίας», σε μια προσπάθεια να αποτυπώσει την ομορφιά, μέσα από τις πολλαπλές μορφές που μπορεί να δώσει στα αξεσουάρ, η προσωπικότητα του κατόχου τους.

Προσεγγίζοντας το κόσμημα με μια αρχιτεκτονική, μινιμαλιστική ματιά και ακολουθώντας τις αρχές του βιομηχανικού σχεδιασμού, μέσα από απλές, καθαρές γραμμές και γεωμετρικές συνθέσεις, το brand επιδιώκει το τελικό αποτέλεσμα να αποπνέει εκλεπτυσμένη κομψότητα με μια υπόνοια μυστικιστικής γοητείας.

Έχοντας πάντα ως βασικό υλικό το δέρμα, το brand χρησιμοποιεί υλικά Ελληνικής προέλευσης και συνεργάζεται με Έλληνες τεχνίτες και μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ το τελικό κομμάτι της παραγωγής γίνεται πάντα στο χέρι.

Με κύριο κανόνα την ποιότητα και την αυθεντικότητα, η Aumorfia απευθύνεται σε ένα απαιτητικό κοινό με ασυμβίβαστο στυλ, περιπετειώδη χαρακτήρα και δυνατή προσωπικότητα.

Love Greek Fashion by the Pool – Μια Βραδιά Αφιερωμένη στην Ελληνική Μόδα

Η Θεανώ Ραβαζούλα – Ποταμιανού με το brand Aumorfia συμμετείχε στη θεματική εκδήλωση του LoveGreece.com «Love Greek Fashion by the pool» η οποία πραγματοποιήθηκε στο Life Gallery athens στις 10 Ιουνίου 2019.

Με αυτή του τη δράση, στα πλαίσια των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που πραγματοποιεί, το LoveGreece.com ενισχύει νέους ταλαντούχους σχεδιαστές που διαμορφώνουν το σύγχρονο προφίλ της Ελληνικής Μόδας και δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εξωστρέφειά τους. Για να το επιτύχει, ένωσε τις δυνάμεις του με τον εκδότη του περιοδικού OZON Γιώργο Κελέφη και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη, οι οποίοι συνέβαλαν με την εξειδικευμένη γνώση τους στην επιλογή των ταλέντων που συμμετείχαν στην ενέργεια.

Συντελεστές: 

Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου
Ενδυματολογική επιμέλεια: Νότης Σακουλάς
Φορέματα: 2wo+1ne=2
Καπέλα: Savapile
Παπούτσια: The Last Conspiracy
Επεξεργασία εικόνας και γραφιστική επιμέλεια: Visual Bytes
Μοντέλα: Βαλίσια Γκότση, Στέλλα Παναγοπούλου (σχεδιάστριες)