Το BestPrice.gr λανσάρει ενόψει εορτών τη νέα ενότητα «Give» με σκοπό τη στήριξη του έργου των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων της χώρας και να βοηθήσει να φτάσει το μήνυμα αγάπης που πρεσβεύουν.

Το BestPrice Give συνιστά ξεχωριστό «χώρο» που δημιουργήθηκε στο BestPrice.gr για να προβάλλει τα προϊόντα που διαθέτουν οι ΜΚΟ της χώρας. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του BestPrice.gr, είναι δωρεάν για τις ΜΚΟ, και έχει σκοπό αφενός να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη δράση των οργανώσεων, αφετέρου να τους παροτρύνει να στηρίξουν με την αγορά τους ένα κοινωφελή σκοπό.

Το λανσάρισμα του BestPrice Give πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019, με κεντρικό μήνυμα «αυτές τις γιορτές προσφέρουμε δώρα για καλό σκοπό στα αγαπημένα μας πρόσωπα». Η ενότητα ξεκίνησε σε συνεργασία με τους οργανισμούς: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αμυμώνη, ARTemeis-ΕΛΕΠΑΠ, ΑΜΚΕ «Μέριμνα», «Φλόγα» Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, ενώ θα συνεχιστεί όλο τον χρόνο με σταδιακή προσθήκη περισσότερων ΜΚΟ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε την ενέργεια εδώ.