Η Clio Muse Tours δημιουργήθηκε το 2014 με το όραμα να δημιουργήσει παγκόσμια πολιτιστική ευαισθητοποίηση και να καθοδηγήσει τους ανθρώπους σε κάθε μέρος του κόσμου, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία. Σήμερα, έχει δημιουργήσει πάνω από 250 περιηγήσεις με κορυφαίες πωλήσεις ήχου και παράλειψης, καθώς και εικονικές εμπειρίες περιήγησης τόσο για εσωτερικά όσο και για εξωτερικά αξιοθέατα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και Ολλανδία.

Πρόκειται για μια εταιρεία πληροφορικής που χρηματοδοτείται από επιχειρηματικά κεφάλαια και επικεντρώνεται στον τουρισμό και στον πολιτιστικό τομέα. Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στον κόσμο, καθώς και με κορυφαία πολιτιστικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να δημιουργήσει κορυφαίες εμπειρίες πολιτιστικού τουρισμού.

Η αποκτηθείσα γνώση και εμπειρία της, καθώς και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών της, που έχει χτίσει μετά από χρόνια συνεργασίας με ηγέτες της τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία για την υποστήριξη των πολιτιστικών ιδρυμάτων για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της εποχής μας.

Σήμερα, με τον αντίκτυπο του COVID-19 στον τουρισμό, η Clio Muse είναι περήφανη που χρησιμοποιεί την τεχνολογική της εμπειρία στον τουριστικό κλάδο για την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.