Μία σημαντική πρωτοβουλία ξεκινάει φέτος στους Δελφούς και αναφερόμαστε στο πρώτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum), θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, 25-28 Φεβρουαρίου 2016.

Ο σκοπός του ετήσιου Φόρουμ είναι η αναζήτηση ουσιαστικών σκέψεων και προτάσεων για την Ανασυγκρότηση της Ελληνικής οικονομίας και την Ανόρθωση της Ελληνικής κοινωνίας, τη δεκαετία 2020-2030.

Σε μια περίοδο έντονων αλλαγών για την παγκόσμια κοινωνία και οικονομία, η Ελλάδα καλείται να διαχειριστεί την τρέχουσα οικονομική κρίση θέτοντας παράλληλα τα θεμέλια για μια ριζική μεταρρύθμιση του διοικητικού και οικονομικού προτύπου στα οποία είναι βασισμένη η αναπτυξιακή πορεία της.

Το ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου μεταξύ καταξιωμένων προσωπικοτήτων του πολιτικού, ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών, την διαμόρφωση προτάσεων και ανάπτυξη θέσεων σχετικών με τους μακροπρόθεσμους στόχους τους οποίους πρέπει να θέσει η Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του αύριο.

Το LoveGreece.com έγινε μέλος στο DELPHI ECONOMIC FORUM και θα διανέμει ως υποστηρικτής 200 τσάντες στις οποίες θα συμπεριλάβει προϊόντα μελών του. Πρόκειται για προϊόντα των εταιριών Νερό Mastiqua, Epsa, Ergon, Papadimitriou και Taff Coffee, τα οποία θα δοθούν ως καλωσόρισμα στους ομιλητές, διακεκριμένες προσωπικότητες της Ελληνικής και Διεθνούς Σκηνής, Πρέσβεις, Πολιτικούς, Μέλη του Delphi Economic Forum, Ελληνες και ξένους ανταποκριτές κλπ.

Αυτό αποτελεί άλλη μία ουσιαστική πρωτοβουλία του LoveGreece.com να προβάλλει και να προωθήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά.

Περισσότερα εδώ.