Το Design Lab, μετά από δεκατρείς συνολικά επιτυχημένες διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα με αφετηρία το 2009, επανέρχεται το διάστημα 11-13 Μαΐου 2019, στοχεύοντας στην παρουσίαση όλου του πλέγματος των θεμάτων που αφορούν το design σήμερα στην Ελλάδα.

Με στόχο μια σειρά από πειστικές απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα που τίθενται, το Design Lab θα φέρει κοντά όλους τους συντελεστές του χώρου: Αρχιτέκτονες, Designers, Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολές Εφαρμοσμένων Τεχνών, Φοιτητές, Εταιρείες Υλικών, Επίπλων και Αντικειμένων Design, καθώς και τους Κατασκευαστές και φυσικά όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον χώρο του design. Θέτοντας θεωρητικά αλλά και πρακτικά θέματα, στόχος της δημιουργικής ομάδας του Design Lab, είναι η σύμπραξη δυνάμεων και ο ουσιαστικός διάλογος όλων των εμπλεκομένων, για μια ολιστική προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν τον χώρο του design.

Το Design Lab 2019 θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα σημαντικότερα κτίρια της Αθήνας, το Μπάγκειον, το νεοκλασικό κτίριο που χτίστηκε σε σχέδια του Ερνέστου Τσίλλερ την περίοδο 1890-1894 ως αδελφό κτίριο του “Μέγα Αλέξανδρου” και βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.